Stop silenci INDEPENDÈNCIA

STOP repressió, STOP silenci: INDEPENDÈNCIA!

Fa 3 anys catalans de banda i banda tallaven l’autopista al nivell del Portús, de la ratlla imposada el 1659. La (in)justícia espanyola va encausar més de 200 persones, 200 manifestants que havien fer ús del seu dret a manifestar, no havien comès cap delicte. La fiscalia ja havia tancat les investigacions de les 200 persones acusades de desordres. Però aquesta setmana, ha fet marxa enrere i demana que no se tanqui definitivament la causa! La justícia espanyola continua el seu cop d’estat judicial contra tot català que es mou.

El Col·lectiu TORNEM A CAMINAR convoca 2 actes el 19 de novembre,

Una xicolatada al Portús a les 10 del matí

Un vermut a La Jonquera a migdia

VENIM DEL NORD, VENIM DEL SUD per denunciar la repressió de l’Estat Espanyol, per denunciar el silenci i la complicitat de polítics, partits, mitjans i opinadors oficials.

La maquinària repressiva no s’atura, és una CAUSA GENERAL contra l’independentisme: Més 4200 persones pateixen les conseqüències de la repressió espanyola contra l’independentisme democràtic, contra el dret d’autodeterminació:

  • 1600 víctimes de la violència policial: NOS TREPITGEN 
  • 1432 jutjades en procediments penals: NOS JUTGEN
  • 1200 pateixen econòmicament per procediments administratius: NOS ROBEN 
  • 65 víctimes d’espionatge polític il·legal: NOS ESPIEN I VIGILEN

Espanya vol esclafar l’ou de la independència i alguns partits i polítics i mitjans i tertulians i opinadors catalans organitzen el silenci per apagar el foc del primer d’octubre, per apagar la flama d’Urquinaona, de l’Aeroport, de l’autopista…

Manifestem-nos també contra el silenci i la connivència, contra la complicitat amb el govern espanyol…

Quan la repressió continua i augmenta, molts mitjans i partits callen

Quan la mesa del parlament és jutjada molts mitjans i partits callen

Quan els patriotes defensen el primer d’octubre, molts mitjans i partits callen.

El camí es fa pas a pas… Fa cinc anys, l’acció popular va ser el motor del major embat democràtic que hem realitzat contra un estat demofòbic com l’espanyol.

Fa tres anys l’acció popular el va posar contra les cordes, ocupant carrers, places, carreteres, autopistes, aeroports i estacions.

Hem après la nostra força i hem conegut el gust de la llibertat i ara, malgrat desorientacions i desgavells, ni volem ni podem renunciar-hi!

Contra repressions i silencis:Independència!
Per totes les persones represaliades i per la independència! Tornem-hi!

Convoquen: Alerta Solidària, Comitè de Solidaritat Catalana, Assemblea Catalunya Nord, Assemblea Figueres, Delegació del Consell per la República Catalunya Nord, Consell Local per la República Figueres, Òmnium Figueres, Òmnium Catalunya Nord…

Comptarà amb la col·laboració dels Escamots @Escamotsmotards

Scroll to Top