Free Assange l’11 de febrer a Perpinyà

L’11 de febrer, per primera vegada a Catalunya Nord tindrem la possibilitat de manifestar-nos per a exigir la llibertat de Julian Assange.
 
La Delegació del Consell de la República, Catalunya Nord per la Independència, Òmnium Catalunya Nord, el Comitè de Catalunya del Nord de la Federació de Comitès Poble Català i més entitats convidem a unir-nos a la iniciativa Night Carnival for Assange llançada per la campanya Don’t Extradite Assange que tindrà lloc a Londres el dissabte 11 de febrer, organitzant accions similars arreu del món aquest mateix dia, i doncs també a Perpinyà a les 10.30h entre la Plaça Aragó i el Castellet.

Volem tornar a l’antiga significació del Carnaval, quan la gent es burlava dels poderosos i dels seus abusos utilitzant màscares, cançons, danses, música, carrosses i senyals satírics. Tot això se pot aplicar molt bé a la persecució actual de Julian Assange, per exemple portant màscares que reprodueixen la seva cara.

Comptem amb la creativitat de tots. Qualsevol tipus d’iniciativa és benvinguda: flash mobs, debats, cançons, declaracions… 

Al final de la manifestació cada un podrà fer pressió sobre els governs britànic i americà signant la petició per aturar l’extradició de Julian Assange cap als Estats Units i la sol·licitud al president Biden d’abandonar les persecucions contra un periodista que només ha fet correctament el seu treball. D’aquesta manera, milers de signatures es poden afegir a les que ja s’han recollit.
Scroll to Top