Convocatòria

Sem Catalunya Nord, Fem Països Catalans

Enguany reivindiquem la Diada de Catalunya Nord la el dissabte 4 de novembre!

Vos convoquem a la plaça Catalunya de #Perpinyà a les 16h per començar la tradicional manifestació pels carrers de la capital nord-catalana✊ Vos esperem nombrosos!! #SemCatalunyaNord

Tal dia com avui fa 364 anys se signà el Tractat dels Pirineus i deixà una part de Catalunya en mans del Regne de França. Les comarques del Rosselló, el Vallespir, el Conflent, el Capcir i una part de la Cerdanya sem, encara ara, administrativament francesos.
I contra aqueix Tractat, que fa molts anys que volem esborrar, nos vam manifestar aqueix dissabte 4 de novembre pels carrers de Perpinyà!

I tot seguit el Concert del Correllengua 2023 que tanca la Diada! Enguany tornem a la @CasaMusicale amb Càntut, els grups locals Something Special i Sabor del Puig i les dj’s Musicals Sisters! L’entrada són 5€ i hi haurà servei de menjar. No vos ho perdeu!! #SemCatalunyaNord

Scroll to Top